Montage | Machinebouw | Service | Industriële techniek

Correctief onderhoud

Bent u op zoek naar iemand die voor u correctief onderhoud kan uitvoeren, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij van GTD Nederland B.V. kunnen voor u correctief onderhoud uitvoeren wat naar aanleiding van het preventief onderhoud is geconstateerd. Ook geven wij u advies op basis van onze jarenlange ervaring.

Wij kunnen deze werkzaamheden zelfstandig of onder leiding van uw technische dienst uitvoeren. Tijdens dit onderhoud zullen wij de onderdelen vervangen en de werkzaamheden uitvoeren die
tijdens het preventief onderhoud zijn vastgelegd. Wij verzorgen alle soorten technische werkzaamheden van groot tot klein en van ingewikkeld tot routine klussen, maar altijd van hoge kwaliteit.

Wij voeren de onderhoudswerkzaamheden voor onze klanten uit op contractbasis. Als werkzaamheden frequent of op regelmatige basis voorkomen dan is contractbasis erg interessant. Ook vinden wij dat specifieke situaties vragen om specifieke oplossingen. Wij bieden onze klanten een breed spectrum aan contactvormen aan. Als u nog vragen heeft over de contractvorm die wij bieden, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Zoekt u dus een bedrijf die voor u correctief onderhoud kan uitvoeren, dan bent u bij GTD Nederland B.V. op de juiste plek. Als er nog iets onduidelijk is of u wilt meer informatie over prijzen en dergelijke neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op ons vaste nummer 0487-594904 of ons mobiele nummer 06-25087700

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op