Montage | Machinebouw | Service | Industriële techniek

Preventief onderhoud

Bent u opzoek naar iemand die preventief onderhoud voor u kan uitvoeren, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij van GTD Nederland B.V. kunnen voor u preventief onderhoud uitvoeren aan uw gebouw gebonden installatie en/of automatisering en/of transportsysteem. Wij geven uw advies op basis van jarenlange ervaring.

Onze doelstelling voor preventief onderhoud is het voorkomen van uitval van machines en daardoor productiestilstand. Door regelmatig onderhoud en inspecties uit te voeren kan dit worden voorkomen. Wij zullen aan de hand van een inspectie advies uitbrengen voor het preventief vervangen van onderdelen met prijsopgave. Onze aanpak en frequentie verschilt per installatie en wordt tevens bepaald door factoren zoals de hoeveelheid draaiuren met de daarbij behorende slijtage en financiële gevolgen van een uitval.

Veel onderhoudswerkzaamheden voor onze klanten worden door ons uitgevoerd op contractbasis. Dit is interessant wanneer werkzaamheden frequent of op regelmatige basis voorkomen. Specifieke situaties vragen om specifieke oplossingen. Wij van GTD Nederland B.V. bieden onze klanten een breed spectrum aan contractvormen voor preventief onderhoud. Voor meer informatie over de contractvorm die wij u kunnen bieden, kunt u altijd geheel en vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bent u dus opzoek naar iemand die voor u preventief onderhoud kan uitvoeren zoek dan niet verder en neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het nummer 0487-594904 of op ons mobiele nummer 06-25087700.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op