Technisch dienstverlener GTD NEDERLAND B.V. viert 15-jarig jubileum

GTD NEDERLAND B.V. viert in februari haar 15-jarig jubileum. De technisch dienstverlener uit Druten is uitgegroeid tot een belangrijk en vooruitstrevend bedrijf binnen de industriële automatisering. Het bedrijf verzorgt alle soorten technische werkzaamheden van groot tot klein en van ingewikkeld tot routine klussen, maar altijd van hoge kwaliteit.

Eigenaar René Gubbels: ‘onze monteurs zijn multifunctioneel inzetbaar maar hebben binnen de werkwijze in ieder geval één ding gemeen; de technische dienstverlening wordt uitgevoerd aan de hand van uw wensen en behoeften’. Ontzorgen is daarbij hét sleutelwoord!

Aan de start in februari 2003 begon René Gubbels als eenmanszaak met als doel niet de grootste maar wel de beste technisch dienstverlener van Nederland te worden. Daarbij staan flexibiliteit, duurzaamheid en sociaal ondernemen hoog in het vaandel! Momenteel werken er dagelijks tussen de 15 en 20 medewerkers voor onze trouwe opdrachtgevers.

Doelstelling voor de komende 15 jaar is ieder jaar gestaag door te groeien zonder concessies te doen aan de kwaliteit én continuïteit zodat er meerdere opdrachtgevers tegelijkertijd bediend kunnen worden.