Montage | Machinebouw | Service | Industriële techniek

Machine onderhoud

GTD Nederland is gespecialiseerd in het onderhouden van machines. Het onderhouden van machines doen wij preventief als correctief. Sinds 2003 zijn wij actief op het gebied van industrieel onderhoud. Het onderhoud van machines is een belangrijk onderdeel binnen onze dienstverlening.

Naast het preventief en correctief machine onderhoud kunt u gebruik maken van onze smeerdienst. In de praktijk behoort het smeren van machines niet tot de kerntaken, ondanks dat dit een belangrijk onderdeel is in het machine onderhoud. Goed smeren van de machines verlengt de levensduur en voorkomt procesverstoringen.

Soorten machine onderhoud

U kunt uw machine onderhoud op een aantal manieren uitbesteden aan GTD Nederland. Wij hebben onder andere preventief en correctief machine onderhoud in onze dienstverlening.

Preventief onderhoud heeft als doel om uitval op machines te voorkomen. Uitval op machines kost vaak veel tijd en geld doordat de productie stilstaat. Door regelmatig preventief machine onderhoud toe te passen kan dit worden voorkomen. Preventief machine onderhoud is een specifiek werk waar veel factoren bij komen kijken. Wij geven u advies op basis van onze jarenlange ervaring en opgedane kennis.

Correctief machine onderhoud is gericht op het vervangen van onderdelen van uw machine. Daarnaast kunnen wij uw werkzaamheden uitvoeren die zijn vastgelegd tijdens het onderhoud.

Onze werkwijze

Tijdens het machine onderhoud hanteren wij een hoge kwaliteitsnorm. Bij elk soort machine onderhoud werken wij met een unieke methode en uitsluitend gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Onze medewerkers zijn resultaatgericht, zelfstandig opererend en vakbekwaam. Door de multifunctionele inzetbaarheid van onze monteurs komt dit ten goede voor uw machine onderhoud. Wilt u meer informatie over onze werkwijze omtrent het machine onderhoud? Neemt u dan contact op door te bellen naar 0487-594904 of vul ons contactformulier in.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op