EDCO Eindhoven en GTD Nederland tekenen SLA overeenkomst voor warehouse in Deurne.

Eén van de kernpunten van EDCO is de voorraadopslag. Vanwege onze unieke opslagcapaciteit voor meer dan 235.000 pallets is het overgrote deel van de artikelen altijd op voorraad en gereed voor levering.

De gehele voorraad is volledig geautomatiseerd, zodat de doorlooptijd snel en efficiënt is. Het computergestuurde systeem in onze magazijnen waarborgt de perfecte verwerking van in- en uitgaande orderstromen.

In GTD Nederland BV heeft EDCO de partij gevonden voor het onderhoud van de opslaglocatie in Deurne. Door een efficiënte planning van periodiek onderhoud, kan de continuïteit worden gewaarborgd. Waardoor stilstand door storingen of slijtage kan worden voorkomen.

GTD Nederland heeft een eigen storingsdienst die klaar staat om eventuele tussentijdse storingen snel te verhelpen.

Het contract is ondertekend door Theo Heemskerk, COO EDCO en René Gubbels, Directeur GTD Nederland BV.

Over EDCO

EDCO Eindhoven B.V., opgericht in 1978 als een import-/exportbedrijf, heeft sinds die tijd een unieke positie verworven als een wereldwijd handelende onderneming. EDCO richt zich op een groot aantal doelgroepen, zoals grote distributiebedrijven, wederverkopers, winkelketens, catalogusverkopers, warenhuizen en detailhandel.

Het assortiment bestaat uit meer dan 20.000 producten, waaronder huishoudelijke producten, elektronica, tuin-, fiets-, sport- en feestproducten, speelgoed, gereedschap, auto- en truckaccessoires en licentieartikelen.

Over GTD Nederland

GTD Nederland is een jonge energieke onderneming die sinds 2003 actief is op het gebied van industriële techniek. We leveren integrale technische dienstverlening voor industriële apparatuur, transportsystemen en installaties.

GTD Nederland verzorgt alle soorten technische werkzaamheden van groot tot klein en van ingewikkeld tot routine klussen, maar altijd van hoge kwaliteit.
Deze hoge standaard / kwaliteitsnorm garanderen wij omdat we werken volgens een unieke methode met uitsluitend gekwalificeerd en zeer gemotiveerd personeel. Door projecten zelf mee op te starten er aan deel te nemen en te begeleiden, ontstaat er een duidelijke indruk van de wensen en eisen van de opdrachtgevers.