Montage | Machinebouw | Service | Industriële techniek

Technische dienstverlening

GTD Nederland is een energieke jonge onderneming gespecialiseerd in industrieel onderhoud. Wij leveren integrale technische dienstverlening voor industriële apparatuur en installaties. Bij al onze werkzaamheden staat kwaliteit hoog in het vaandel.

U kunt binnen onze technische dienstverlening altijd uitsluitend gekwalificeerd en gemotiveerd personeel verwachten. Onze technici zijn resultaatgericht, zelfstandig opererend en vakbekwaam. Onze monteurs zijn multifunctioneel inzetbaar, maar hebben binnen de werkwijze in ieder geval één ding gemeen: de technische dienstverlening wordt uitgevoerd aan de hand van uw wensen en behoeften.

Overzicht technische dienstverlening

Op vele manieren kunt u bij ons terecht voor technische dienstverlening. Om u een indruk te geven van onze diensten vindt u hier een opsomming van onze kerntaken:

Preventief machine onderhoud
Correctief machine onderhoud
Onderhoud Paternoster
Onderhoud Compressoren
Algemeen machine onderhoud
Revisiewerkzaamheden
Smeerdienst

Door zelf mee op te starten met projecten, hieraan deel te nemen en door de projecten te begeleiden ontstaat er een duidelijke indruk van de wensen en eisen van de opdrachtgevers.

Onze werkwijze

Veel onderhoudswerkzaamheden binnen de technische dienstverlening worden voor onze klanten uitgevoerd op contractbasis. Dit is vooral interessant wanneer werkzaamheden regelmatig voorkomen. De technische dienstverlening is een specifieke branche. Er is veel kennis voor nodig, en specifieke situaties vragen om specifieke oplossingen. Wij geven u geheel vrijblijvend advies over de contractvorm die bij u past. Wilt u meer informatie over onze contactvormen, onze technische dienstverlening of onze werkwijze?Neemt u dan contact op door te bellen naar 0487-594904 of vul ons contactformulier in.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op